Innehållsförteckning

  • Bestånd Film
  • Bestånd Affischer
  • Bestånd Arkivalier
  • Bestånd Manuskript
  • Bestånd Stillbild
  • Bestånd PR-material
Andra utgåvor av verket

Grundfakta

Originaltitel Där mitt hjärta slår
Filmtyp Kortfilm
Kategori Dokumentär
Regi
Producent
Produktionsland
Produktionsbolag
Dialogspråk

Handling

Regissörens kommentar: De flesta har samma bild av Afghanistan, krig, förödelse, terror, talibaner. Men för mig så är det mitt hem. Därför bestämmer jag att åka tillbaka efter 20 år...

Visa hela handlingen

Titlar

Originaltitel
Internationell titel

Filmteam

Bolag

Produktionsbolag Quasar Productions

Handling

Regissörens kommentar: De flesta har samma bild av Afghanistan, krig, förödelse, terror, talibaner. Men för mig så är det mitt hem. Därför bestämmer jag att åka tillbaka efter 20 år och hitta mitt gamla barndomskvarter. Men när jag tror att min resa kommer komma till ett avslut så inser jag att det är nu den egentligen börjar. För bakom bilden av krig och förödelse så finns den fantastiska folket av Afghanistan som vill att jag berättar deras historia för resten av världen.

Tekniska fakta

Längd i minuter 58 min


Inspelning

Afghanistan
Sverige

Visningar

TV-visning 2012-03-08 SVT2 Sverige

Ämnesord

Dokumentärfilm

Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Se filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?