Innehållsförteckning

Grundfakta

Media (3 st)

Alternativnamn
Roll
Regi

Beskrivning

Svensk skådespelare. Född Leyla Jerrie Josephine Bornebusch i Stockholm. Systerdotter till skådespelaren Claudia Galli. Regissören Arne Bornebusch var hennes morfars...

Visa hela beskrivningen


Relaterat

Beskrivning

Svensk skådespelare. Född Leyla Jerrie Josephine Bornebusch i Stockholm. Systerdotter till skådespelaren Claudia Galli. Regissören Arne Bornebusch var hennes morfars far.

-                                                                         

Under sin uppväxt var Josephine Bornebusch aktiv i Vår Teater och som 18-åring fick hon ett smärre genombrott som överklasstjejen Madeleine i TV-serien Rederiet. Hon har medverkat i filmer som Järngänget (Jon Lindström, 2000), Hundtricket (Christian Eklöw och Christopher Panov, 2002) och Så olika (Helena Bergström, 2009) samt spelat i teateruppsättningen "Brådis" (2009) på Astoria. Bornebusch har också blivit känd för rollen som Mikaela/Mickan i TV-serien Solsidan.

Erik Önnevall (2011)

Insatser

Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?