Innehållsförteckning

Grundfakta

Media (1 st)

Foto
B-foto
Visa alla filmer
Utmärkelser

Beskrivning

Svensk fotograf och ljudtekniker. Född Ragna Monika Margareta Jorming i Malmö. Studier i filmfoto vid Dramatiska Institutet. Examen från Winchester School of Art - BA (Hons) Fine Art (Painting) 1995-1998.-Ragna Jorming fick sin fotoutbildning på DI 2003-06 och Winchester School of Art och har sedan fotograferat drygt ett dussin kortfilmer och tre långfilmer, Alexandra-Therese Keinings Kyss mig, 2011, och Pojkarna, 2015, och däremellan Anna Odells uppmärksammade Återträffen, som...

Visa hela beskrivningen


Relaterat

Beskrivning

Svensk fotograf och ljudtekniker. Född Ragna Monika Margareta Jorming i Malmö. Studier i filmfoto vid Dramatiska Institutet. Examen från Winchester School of Art - BA (Hons) Fine Art (Painting) 1995-1998.

-

Ragna Jorming fick sin fotoutbildning på DI 2003-06 och Winchester School of Art och har sedan fotograferat drygt ett dussin kortfilmer och tre långfilmer, Alexandra-Therese Keinings Kyss mig, 2011, och Pojkarna, 2015, och däremellan Anna Odells uppmärksammade Återträffen, som blev Årets film 2013.

Bengt Forslund (2018)

Utmärkelser

Guldbaggenominerad Stockholm 2020 Bästa foto Quick

Insatser

Foto
Ljudtekniker
B-foto
C-foto
Stillbildsfoto
Kompletterande foto
Fotoassistent
Övrig medarbetare

    Kontakta redaktionen

    Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

    Vad gäller det?