Innehållsförteckning

Grundfakta

Roll
Rollsättarassistent
Visa alla filmer

Beskrivning

Svensk skådespelare. Studier vid Handelshögskolan i Stockholm.-Moa Gammel spelade som tolvåring Pippi Långstrump på Dramaten och filmdebuterade 1996 i Skuggornas hus (Mikael Håfström). Ett genombrott kom med rollen som Helena i Underbara älskade (Johan Brisinger, 2006). Gammel har därefter medverkat i bl.a. Sommaren med Göran (Staffan Lindberg, 2009), Puss (Johan Kling, 2010) och TV-serien Livet i Fagervik (2008).Erik Önnevall (2012)


Relaterat

Beskrivning

Svensk skådespelare. Studier vid Handelshögskolan i Stockholm.

-

Moa Gammel spelade som tolvåring Pippi Långstrump på Dramaten och filmdebuterade 1996 i Skuggornas hus (Mikael Håfström). Ett genombrott kom med rollen som Helena i Underbara älskade (Johan Brisinger, 2006). Gammel har därefter medverkat i bl.a. Sommaren med Göran (Staffan Lindberg, 2009), Puss (Johan Kling, 2010) och TV-serien Livet i Fagervik (2008).

Erik Önnevall (2012)

Insatser

Musikstycken

Framförs av

Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?