Innehållsförteckning

Grundfakta

Media (1 st)

Alternativnamn
Regi
Regiassistent
Visa alla filmer

Beskrivning

Iransk-svensk regissör och producent. Född i Rasht, Iran.-Tretton år gammal skickades Mani Maserrat-Agah till Sverige av sina föräldrar. Efter påbörjade ekonomistudier vid Stockholms universitet bytte han 1995 inriktning och börjada studera vid Kulturamas filmskola. Innan han regisserade sin första långfilm, Ciao Bella (2007), regisserade han kortfilmer och TV-serieavsnitt för Sveriges Television. Han har även arbetat som producent och regiassistent vid flera långfilmer samt varit verksam som reklamfilmare.


Relaterat

Beskrivning

Iransk-svensk regissör och producent. Född i Rasht, Iran.

-

Tretton år gammal skickades Mani Maserrat-Agah till Sverige av sina föräldrar. Efter påbörjade ekonomistudier vid Stockholms universitet bytte han 1995 inriktning och börjada studera vid Kulturamas filmskola. Innan han regisserade sin första långfilm, Ciao Bella (2007), regisserade han kortfilmer och TV-serieavsnitt för Sveriges Television. Han har även arbetat som producent och regiassistent vid flera långfilmer samt varit verksam som reklamfilmare.

Insatser

Regi
Producent
Foto
Regiassistent
FAD (First Assistant Director)
SAD (Second Assistant Director)
Produktionsassistent

Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?