Innehållsförteckning

 • Bestånd Film
 • Bestånd Affischer
 • Bestånd Arkivalier
 • Bestånd Manuskript
 • Bestånd Stillbild
 • Bestånd PR-material
Andra utgåvor av verket

Grundfakta

Originaltitel Bruno och Yosef
Filmtyp Kortfilm
Kategori Dokumentär
Regi
Producent
Produktionsland
Produktionsbolag
Dialogspråk

Handling

"Ibland inträffar det ofattbara. Det obegripliga när ett barn blir svårt sjukt och dör alldeles för tidigt. I tre år har Tomas Boman och Kattis Ahlström på nära håll följt Josefine...

Visa hela handlingen


Relaterat

Titlar

Originaltitel

Filmteam

Regi
Producent
Foto
Musik
Klippning
Ljudtekniker
Ansvarig utgivare
Ljussättare
Mixning
Övrig medarbetare

Medverkande

Bolag

Produktionsbolag Andersö & Boman
Samproduktionsbolag Kattis Media
SVT Dokumentär

Handling

"Ibland inträffar det ofattbara. Det obegripliga när ett barn blir svårt sjukt och dör alldeles för tidigt. I tre år har Tomas Boman och Kattis Ahlström på nära håll följt Josefine och Sandra som tillbringat stor del av sin tid som småbarnsmammor på Ersta barn- och ungdomshospice tillsammans med sina älskade söner. Vi tas med på en smärtsam resa kantad av sjukhusbesök, operationer, ständig vaka och svåra besked samtidigt som livet runt omkring pågår. Men det är också en resa fylld av oändlig kärlek till ett barn. Hur står man ut med att se sitt barn lida? Och kommer man någonsin över sorgen? Vad kan Bruno och Yosefs korta stund på jorden lära oss om meningen med livet?" SVT:s handlingsbeskrivning.

Tekniska fakta

Längd i minuter 58 min


Visningar

TV-visning 2016-05-12 SVT2 Sverige

Ämnesord

Dokumentärfilm

  Kontakta redaktionen

  Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

  Vad gäller det?