Innehållsförteckning

 • Bestånd Film
 • Bestånd Affischer
 • Bestånd Arkivalier
 • Bestånd Manuskript
 • Bestånd Stillbild
 • Bestånd PR-material
Andra utgåvor av verket

Grundfakta

Originaltitel Michael Nyqvist - ett porträtt
Filmtyp Kortfilm
Kategori Dokumentär
Regi
Produktionsland
Dialogspråk

Handling

"Vi möter den numera heta Hollywoodskådespelaren Michael Nyqvist, både i Sverige och utomlands. Vi följer med till barndomskvarteren i Stockholm där han som 6-åring fick veta att han var...

Visa hela handlingen


Relaterat

Titlar

Originaltitel

Filmteam

Medverkande

Handling

"Vi möter den numera heta Hollywoodskådespelaren Michael Nyqvist, både i Sverige och utomlands. Vi följer med till barndomskvarteren i Stockholm där han som 6-åring fick veta att han var adopterad. Michael berättar om tonårens ätstörningar, oron inför nya roller, obehagskänslan av att gå på röda mattan, utseendefixeringen och hur han hanterar att vara borta från familjen. Vi får se klipp från flera av Michaels filmer med både Pierce Brosnan och Tom Cruise." SVT:s synopsis.

Tekniska fakta

Längd i minuter 58 min


Visningar

TV-visning 2016-10-16 SVT1 Sverige
2017-06-30 SVT1 Sverige

Ämnesord

Dokumentärfilm

  Kontakta redaktionen

  Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

  Vad gäller det?