Innehållsförteckning

  • Bestånd Film
  • Bestånd Affischer
  • Bestånd Arkivalier
  • Bestånd Manuskript
  • Bestånd Stillbild
  • Bestånd PR-material
Andra utgåvor av verket

Grundfakta

Originaltitel Epifanía
Filmtyp Långfilm
Kategori Dokumentär
Regi
Producent
Produktionsland

Handling

"Epifanía betyder manifestation och är såväl en katolsk högtid som firar Jesus förkroppsligande på jorden, som de visioner som profeter och shamaner tar med sig från andra världar. På...

Visa hela handlingen


Relaterat

Titlar

Originaltitel

Filmteam

Handling

"Epifanía betyder manifestation och är såväl en katolsk högtid som firar Jesus förkroppsligande på jorden, som de visioner som profeter och shamaner tar med sig från andra världar. På Fårö sörjer en ung tjej, vars mamma just dött, och drömmer henne tillbaka. I Colombia söker samma mamma efter andlig utveckling. Hennes yogalärare bär samma drag som den unga kvinnan i Sverige. I ett snöigt Montreal möter vi dem igen och nu är dottern lärare till mamman. Epifanía är det vindlande resultatet av de två filmarnas undersökande av minnet av sina mödrar." Från programkatalogen för Göteborg Film Festival 2017.

Tekniska fakta

Längd i minuter 72 min


Visningar

Festivalvisning 2017-02-02 Göta 2 Göteborg Sverige 72 min Göteborg Film Festival 2017

Ämnesord

Dokumentärfilm

Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?