Innehållsförteckning

Grundfakta

Beskrivning

Musiker, kompositör (filmer från 1981). Född Johan Anders Alenius i Sundsvall. Examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Johan har spelat musik professionellt sedan mitten av 1970-talet och har uppträtt, turnerat och spelat in med de flesta svenska artister. Förutom en skicklig ensemblemusiker och framstående solist är han även en flitigt anlitad arrangör.


Relaterat

Beskrivning

Musiker, kompositör (filmer från 1981). Född Johan Anders Alenius i Sundsvall.

Examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Johan har spelat musik professionellt sedan mitten av 1970-talet och har uppträtt, turnerat och spelat in med de flesta svenska artister. Förutom en skicklig ensemblemusiker och framstående solist är han även en flitigt anlitad arrangör.

Insatser

Musik
Exekutör
Instrumentalist
Musiker

Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Se filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?