Innehållsförteckning

Grundfakta

Media (2 st)

Regi
Manus
Visa alla filmer
Utmärkelser

Beskrivning

Svensk regissör och manusförfattare. Född Per Jesper Sundberg i Falkenberg, Halland.-                                     Jesper Ganslandt är uppvuxen i Falkenberg och flyttade 2000 till Stockholm. Där startade han produktionsbolaget Fasad tillsammans med ljuddesignern Torbjörn Olsson.Regidebuten Farväl Falkenberg (2006) blev mycket uppmärksammad och visades på flera...

Visa hela beskrivningen


Relaterat

Beskrivning

Svensk regissör och manusförfattare. Född Per Jesper Sundberg i Falkenberg, Halland.

-                                    

Jesper Ganslandt är uppvuxen i Falkenberg och flyttade 2000 till Stockholm. Där startade han produktionsbolaget Fasad tillsammans med ljuddesignern Torbjörn Olsson.

Regidebuten Farväl Falkenberg (2006) blev mycket uppmärksammad och visades på flera festivaler runt om i världen. Efter några kort- och dokumentärfilmer så återkom Ganslandt 2009 med långfilmen Apan.

Utmärkelser

Guldbaggenominerad Stockholm 2007 Bästa regi Farväl Falkenberg
Stockholm 2007 Bästa manuskript Farväl Falkenberg

Insatser

Regi
Manus
Producent
Foto
Klippning
Roll
Exekutiv producent
Stillbildsfoto

    Kontakta redaktionen

    Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

    Vad gäller det?