Innehållsförteckning

Grundfakta

Media (2 st)

Alternativnamn
Regi
Manus
Visa alla filmer
Utmärkelser

Beskrivning

Svensk regissör och manusförfattare. Född Nils Jonas Selberg i Boden, Norrbotten. Studier i film- och videoutbildning vid Kalix Folkhögskola samt treårigt filmregiprogram vid Högskolan för fotografi och film i Göteborg. -Jonas Selberg Augustsén har en bakgrund som snickare och har efter utbildningen på Högskolan för fotografi och film regisserat ett flertal prisbelönta kortfilmer. Höstmannen (2010) och Myrlandet (2011) är de två första filmerna i en planerad svit där varje del berör ett av Sveriges fem officiella minoritetsspråk....

Visa hela beskrivningen


Relaterat

Beskrivning

Svensk regissör och manusförfattare. Född Nils Jonas Selberg i Boden, Norrbotten. Studier i film- och videoutbildning vid Kalix Folkhögskola samt treårigt filmregiprogram vid Högskolan för fotografi och film i Göteborg.

-

Jonas Selberg Augustsén har en bakgrund som snickare och har efter utbildningen på Högskolan för fotografi och film regisserat ett flertal prisbelönta kortfilmer. Höstmannen (2010) och Myrlandet (2011) är de två första filmerna i en planerad svit där varje del berör ett av Sveriges fem officiella minoritetsspråk.

Selberg Augustsén tilldelades Bo Widerberg-stipendiet 2007. Året därefter långfilmsdebuterade han med Trädälskaren.

Erik Önnevall (2012)

Utmärkelser

Bo Widerberg-stipendiet 2007

Insatser

    Kontakta redaktionen

    Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

    Vad gäller det?