Innehållsförteckning

Grundfakta

Media (1 st)

Alternativnamn
Regi
Tack till
Visa alla filmer

Beskrivning

Svensk regissör, kompositör, sångtextförfattare och sångare. Född Bo Johan Renck i Uppsala. -Johan Renck har en bakgrund som musikartist och har släppt tre skivor under artistnamnet Stakka Bo. Under 1990-talet började han regissera musikvideor till bl.a. Madonna, Kylie Minogue och Robbie Williams. Renck debuterade som långfilmsregissör med Downloading Nancy (2008). Han har sedan dess regisserat bl.a. avsnitt av TV-serierna Breaking Bad och The Walking Dead.  Erik Önnevall (2011)


Relaterat

Beskrivning

Svensk regissör, kompositör, sångtextförfattare och sångare. Född Bo Johan Renck i Uppsala.

-

Johan Renck har en bakgrund som musikartist och har släppt tre skivor under artistnamnet Stakka Bo. Under 1990-talet började han regissera musikvideor till bl.a. Madonna, Kylie Minogue och Robbie Williams. Renck debuterade som långfilmsregissör med Downloading Nancy (2008). Han har sedan dess regisserat bl.a. avsnitt av TV-serierna Breaking Bad och The Walking Dead

Erik Önnevall (2011)

Insatser

Regi
Musik
Tack till

Musikstycken

Kompositör
Textförfattare
Framförs av

    Kontakta redaktionen

    Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

    Vad gäller det?