Innehållsförteckning

Grundfakta

Roll

Beskrivning

Svensk skådespelare. - Kåre Hedebrant debuterade som 13-åring när han spelade en av huvudrollerna i Tomas Alfredsons Låt den rätte komma in (2008). Filmen, en adaption av John Ajvide Lindqvists bästsäljare, blev en stor succé såväl publik- som kritikermässigt och belönades med fem guldbaggar. Hedebrant har därefter synts i bland annat den norska filmen Amors baller (Kristoffer Metcalfe, 2011) samt i den svenska TV-serien Äkta människor. Martin Ohlsson (2013)


Relaterat

Beskrivning

Svensk skådespelare.


-


Kåre Hedebrant debuterade som 13-åring när han spelade en av huvudrollerna i Tomas Alfredsons Låt den rätte komma in (2008). Filmen, en adaption av John Ajvide Lindqvists bästsäljare, blev en stor succé såväl publik- som kritikermässigt och belönades med fem guldbaggar. Hedebrant har därefter synts i bland annat den norska filmen Amors baller (Kristoffer Metcalfe, 2011) samt i den svenska TV-serien Äkta människor.

Martin Ohlsson (2013)

Insatser

Roll

Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?