Innehållsförteckning

Grundfakta

Beskrivning

Norsk skådespelare.-Kristofer Hivju är son till skådespelarna Erik Hivju och Liselotte Holmene och har själv synts i norsk film- och TV sedan början av 2000-talet. Han har även gjort sig ett namn på den internationella scenen som Tormund Giantsbane i succéserien Game of Thrones. För svensk biopublik är han främst känd för sin medverkan som Mats i Ruben Östlunds Turist (2014), en insats som gav honom en Guldbagge i kategorin Bästa manliga biroll.Martin Ohlsson (2015)


Relaterat

Beskrivning

Norsk skådespelare.

-

Kristofer Hivju är son till skådespelarna Erik Hivju och Liselotte Holmene och har själv synts i norsk film- och TV sedan början av 2000-talet. Han har även gjort sig ett namn på den internationella scenen som Tormund Giantsbane i succéserien Game of Thrones. För svensk biopublik är han främst känd för sin medverkan som Mats i Ruben Östlunds Turist (2014), en insats som gav honom en Guldbagge i kategorin Bästa manliga biroll.

Martin Ohlsson (2015)

Utmärkelser

Guldbagge Stockholm 2015 Bästa manliga biroll Turist

Insatser

    Kontakta redaktionen

    Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

    Vad gäller det?