Innehållsförteckning

Grundfakta

Beskrivning

 Regissör, manusförfattare. Född Jon Bos-Son Lindström i Hangö, Finland. Äktenskap med författaren Rita Holst. Far till skådespelaren, producenten och filmkonsulenten Yaba Holst. -                                     Jon Lindström flyttade till Sverige 1967 och studerade på Christer Strömholms Foto- och dokumentärfilmskola. Han har bl.a. regisserat Små mirakel och...

Visa hela beskrivningen


Relaterat

BeskrivningRegissör, manusförfattare. Född Jon Bos-Son Lindström i Hangö, Finland. Äktenskap med författaren Rita Holst. Far till skådespelaren, producenten och filmkonsulenten Yaba Holst.

-                                    

Jon Lindström flyttade till Sverige 1967 och studerade på Christer Strömholms Foto- och dokumentärfilmskola. Han har bl.a. regisserat Små mirakel och stora (2006) samt flera TV-serier.

Insatser

Regi
Manus
Producent
Klippning
Roll
Manusbearbetning
Samproducent
Inspelningsledare
Stillbildsfoto

    Kontakta redaktionen

    Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

    Vad gäller det?