Innehållsförteckning

Grundfakta

Beskrivning

Kompositör. Carl Martin Willert föddes och växte upp i Huddinge utanför Stockholm. Viljan att skapa musik fanns tidigt. Martin brukade hitta på egna små låtar som han spelade in i källaren. Huvudinstrumentet var gitarr (och är fortfarande). Intresset för komposition växte under tiden på Birkagårdens folkhögskola, och gitarrstudierna ersattes så småningom av kompositionslektioner för Johan Hammerth. Studierna fortsatte för Jan Sandström vid Musikhögskolan i Piteå, och avslutades 2002 med en magisterexamen i komposition. Martin är i dag verksam som kompositör med...

Visa hela beskrivningen


Relaterat

Beskrivning

Kompositör. Carl Martin Willert föddes och växte upp i Huddinge utanför Stockholm. Viljan att skapa musik fanns tidigt. Martin brukade hitta på egna små låtar som han spelade in i källaren. Huvudinstrumentet var gitarr (och är fortfarande). Intresset för komposition växte under tiden på Birkagårdens folkhögskola, och gitarrstudierna ersattes så småningom av kompositionslektioner för Johan Hammerth. Studierna fortsatte för Jan Sandström vid Musikhögskolan i Piteå, och avslutades 2002 med en magisterexamen i komposition. Martin är i dag verksam som kompositör med konstmusik som huvudsakligt fokus.

Insatser

Musikstycken

    Kontakta redaktionen

    Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

    Vad gäller det?