Sekretesspolicy

Vilka vi är

svenskfilmdatabas.se är webbplatsen för Svensk Filmdatabas som drivs av Stiftelsen Svenska Filminstitutet. Filminstitutet är ansvarigt för de uppgifter som behandlas på webbplatsen.

Kontakt

Adress: Svenska Filminstitutet, Box 271 26, 102 52 Stockholm,
Telefon: + 46-(0)8-665 11 00
Mail: registrator@filminstitutet.se eller svenskfilmdatabas@filminstitutet.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför

Kontaktformulär

Det kontaktformulär som finns på Svensk Filmdatabas sidor tillåter en individ att skicka oss ett mail. Vi använder information angiven, till exempel e-postadress eller telefonnummer, för att svara på frågor. Personlig information i kontaktformuläret nyttjas endast för korrespondens.

Denna användning sker i förevarande fall med användarens samtycke.

Länkar till tredje parts webbplatser

Hyperlänkar till webbplatser som drivs av tredje part kontrolleras inte av Svensk Filmdatabas. Därför är Svensk Filmdatabas inte ansvarig för innehållet på någon länkad webbplats. Dessa hyperlänkar finns där för att underlätta för användaren men innebär inte något godkännande eller liknande för specifika webbplatser.

Svensk Filmdatabas kontrollerar inte dessa tredje parts webbplatser och är inte ansvariga för deras sekretesspolicyer. Vi uppmuntrar användare att läsa igenom sekretesspolicyer för tredje parts webbplatser om en hyperlänk klickas.

Cookies

Cookies från tredje part

Google Analytics används för att mäta trafiken på webbplatsen.

All statistisk är anonym. Denna information används endast för att förbättra webbplatsen och för att förbättra besökarnas upplevelse.

För mer information om Googles sekretesspolicy, vänligen se: https://policies.Google.com/privacy#infocollect

Vilka rättigheter har du över dina uppgifter?

Om du har skrivit kommentarer på Svensk Filmdatabas via ett kontaktformulär kan du begära en exportfil som innehåller den personliga informationen vi har på fil, inklusive all information du har gett oss.

Övrig information

Du kan läsa mer om dina rättigheter och hur Svenska Filminstitutet hanterar personuppgifter här.