Innehållsförteckning

  • Visningar
  • Musikstycken
  • Utmärkelser
  • Relaterade filmer
  • Ämnesord
Andra utgåvor av verket

Grundfakta

Originaltitel Månskenspromenaden : En berättelse om kärleken mellan Ann och Leif
Filmtyp Kortfilm
Kategori Spelfilm
Regi
Producent
Produktionsland
Produktionsbolag
Dialogspråk
Sverigepremiär 1998-03-05

Handling

Ann och Leif har levt tillsammans i 23 år. De har två barn, döttrarna Malin och Elin. Under det ett och ett halvt år som filminspelningen pågår har både Malin och Elin flyttat hemifrån...

Visa hela handlingen


Relaterat

Titlar

Originaltitel
Svensk premiärtitel
Arbetstitel

Filmteam

Regi
Producent
Foto
Klippning
Ljudtekniker
Filmkonsulent
Ljussättare
Ljudläggning
Mixning

Medverkande

Bolag

Produktionsbolag Mariedamfilm AB
Samproduktionsbolag Sveriges Television AB
Produktionsstöd Stiftelsen Svenska Filminstitutet

Handling

Ann och Leif har levt tillsammans i 23 år. De har två barn, döttrarna Malin och Elin. Under det ett och ett halvt år som filminspelningen pågår har både Malin och Elin flyttat hemifrån och Ann och Leif bor själva kvar i radhuset i Krusboda. Just det faktum att de befinner sig vid ett vägskäl i livet, där åren tillsammans med barnen hemma är över och där deras gemensamma liv går in i en ny fas, gör att deras kärlek sätts på prov igen.

Precis som alla andra människor som levt tillsammans med sina barn så här länge så kommer det givitvis starka känslor inför det här uppbrottet som förestår och det väcker, som de själva säger, tankar och känslor både bakåt och framåt i livet. Alla minnen blandade med känslor och tankar kring barnens uppbrott och det liv de ska fortsätta att leva tillsammans, när barnen har flyttat.

Tekniska fakta

Bildformat 4:3 (1.33:1)
Färgtyp Färg
Längd i minuter 58 min


Visningar

Sverigepremiär 1998-03-05 TV2 Sverige 58 min

Bestånd Film

Uppgifterna här avser filmmaterial i Svenska Filminstitutets arkiv. Arkivets bestånd tillgängliggörs på begäran främst för forskning, andra filmarkiv och rättighetsinnehavare. Vid frågor kontakta filmarkivet@filminstitutet.se

Typ Duplikatpositiv
Bredd 16 mm
Längd i meter 678


Typ Originalnegativ bild
Bredd 16 mm


Typ Slutmix
Bredd 16 mm


Bestånd Manuskript

Typ Kringmaterial


Kontakta redaktionen

Har du frågor om Svensk Filmdatabas eller är det någon uppgift på den här sidan som inte är korrekt eller som saknas? Hör i så fall gärna av dig till oss på redaktionen. Obs! Vi vet inte om det går att få tag på en film för att se den, så fråga oss inte om det, men testa däremot gärna knappen Hitta filmen som du hittar längst upp i högra hörnet på alla databasens filmsidor.

Vad gäller det?